The Scheveningen Dutch Open onderdeel van Bowler van het Jaar

De gloednieuwe en unieke EBT ‘’The Scheveningen Dutch Open 2017’’ is officieel toegevoegd aan Jeugdbowler en bowlster van het jaar door de NBF.  Tijdens de speciale en goedkopere jeugdseries van de SDO zijn er voor alle jeugdleden dubbele punten te verdienen voor de jaarlijkse ranking, die bepaald wie de beste bowlers van het land zijn.

 

Een EBT voor iedereen

De organisatie van de SDO  wil een EBT neerzetten voor alle bowlers. Naast een special serie voor 50 plussers zijn jeugdbowlers hier ook een belangrijk onderdeel van. Daarom worden er op zondag 10 september en op woensdag 13 september speciale series voor jeugdleden t/m 18 jaar georganiseerd. Deze series kosten slechts 35 euro. De beste jeugdspeler, die niet via de reguliere stand de finale haalt, plaatst zich hoe dan ook voor de finale waar het volledige prijzengeld wordt uitgekeerd aan deze jeugdspeler.

 

Meer dan alleen een toernooi

Tijdens en vooraf aan de SDO worden diverse side-events georganiseerd. Zo kunnen spelers t/m 185 gemiddeld tijdens twee no tap toernooien en tijdens ‘’double with your idol’’ toernooien gratis deelnames winnen aan de SDO. Tijdens het evenement worden er ook spectaculaire roll-offs, trick shot wedstrijden en een ‘’Holland VS The World Challenge’’ georganiseerd.

 

Online inschrijving 
The Scheveningen Dutch Open vindt plaats van 9 tot en met 17 september 2017 in Bowling Scheveningen. Meer informatie en de online inschrijving is te vinden op www.scheveningendutchopen.com. Het prijzengeld en het inschrijfgeld voor de reguliere series wordt aan de hand van binnenkort komende sponsorovereenkomsten binnenkort voordelig aangepast.

bron: www.sevendays.nl