SPECIALE 50 PLUS SERIE EN RANKING TIJDENS DE SDO 2017

Tijdens The Scheveningen Dutch Open 2017 zal er een speciale serie voor 50+ bowlers worden georganiseerd. Aan deze goedkopere serie zit ook nog eens een speciale 50+ finaleplek aan vast.

 

Een EBT voor iedereen

De organisatie van de SDO  wil een EBT neerzetten voor alle bowlers. Naast een special serie voor jeugdbowlers zijn 50 plussers hier ook een belangrijk onderdeel van. Daarom wordt er op maandag 11 september een speciale serie voor 50 plussers georganiseerd. Deze series kosten slechts 100 euro. De beste 5- plus speler, die niet via de reguliere stand de finale haalt, plaatst zich hoe dan ook voor de finale waar het volledige prijzengeld wordt uitgekeerd aan deze speler.

 

Meer dan alleen een toernooi

Tijdens en vooraf aan de SDO worden diverse side-events georganiseerd. Zo kunnen spelers t/m 185 gemiddeld tijdens twee no tap toernooien en tijdens ‘’double with your idol’’ toernooien gratis deelnames winnen aan de SDO. Tijdens het evenement worden er ook spectaculaire roll-offs, trick shot wedstrijden en een ‘’Holland VS The World Challenge’’ georganiseerd.

 

Online inschrijving 
The Scheveningen Dutch Open vindt plaats van 9 tot en met 17 september 2017 in Bowling Scheveningen. Meer informatie en de online inschrijving is te vinden op www.scheveningendutchopen.com of via www.entriesonline.nl.  Het prijzengeld en het inschrijfgeld voor de reguliere series wordt aan de hand van binnenkort komende sponsorovereenkomsten